Innostusta haemme eri maiden köökeistä ja nakkikioskeista, Ryynäreistä, Suomalaisesta eräkokkauksesta ja ennenkaikkea Uuno Turhapuron kuvaamista herkkumuonista, joille ei löydy vertaista...

Julkaisemme täällä menuja ja kuvauksia ruuanlaittosessioistamme kuvien kera. Ruuanlaitossamme pääasia on maku, ei sapuskan ulkonäkö, väri, esillelaitto tai nimi. Tiedämme myös, että satobriäärimme sisältää raakasti rasvaa, kermaa, sokeria ja muita ihanuuksia, joiden kuuleminenkin saa kansanterveyslaitoksen hännystelijöille nousemaan näppylöitä ja syräntauteja. Mutta, mutta...Me teemme Hyvää Ruokaa...jos haluat lukea höyrytetystä porkkanasta kermankaltaisessa kasvisrasvalitkussa, lue sairaalan ruokalistaa...
ja muita ihanuuksia, joiden kuuleminenkinen
VastaaPoistaYks pieni painovirhe-paholainen...;=))
Muuten sikasiistit sivut!
Ja piti sitten päästä sanomaan...
VastaaPoista