Pyhäaamun sarastaessa aloin kahtelemaan aineksia täytekakkua varten. Ei muutan R:n kauppaan hakemaan jauhoja, koska TM:n kaapista löytyneet vehnäjauhot olivat olleet hyviä silloin kun Kekkonen oli vielä vallassa. Kakku saatiinkin valmiiksi ihan aikataulussa. Suurkaupungin lähiöstä siirryimme Vuosaareen kummitytön residenssiin pääruuan kimppuun. Talon emäntä olikin selättänyt karitsan jo valmiiksi, joten sitä tarvitsi enää viillellä nuijia(siis katritsaa). Levyille töpätiin parman kinkkua, parmesaania ja tuoreita yrittejä väliin -> rullalle, narulla kiinni, suola ja mustapippuri huntu. Veikkaan, ettei karitsalla ole ikinä ollut näin mukavaa! Rullia käytettiin panulla, jonka jälkeen uuniin 20 minuutiksi. Yläkerran Kotkala-Hammaslärvänen tamppas aika raakasti...
Menyy:
- Karitsarullia(sisälmys: parmesaania, yrttejä, parman-kinkkua)
- Kroketteja perunasta ja voista
- kermainen punaviinikastike
- artisokka-feta salaatti
- marjaisa jäädyke mansikka-lime höysteellä
- kahvinen juustokakku
- sitruunainen täytekakku
- kahvetta
Ai saakeli...väkisi alkaa tamppaamaan täällä saakka.
VastaaPoistaNo on siinä taas ollu herkullinen menyy. Tamppaamaan pistää.
VastaaPoistaAi että kun näyttää hyvältä ja varmasti maistuikin. Näin kondiittorin näkökulmasta jälkkärit ja kakutkin näyttää hyvältä. Varsinkin tuo sitruuna täyskärissä kuulostaa lupaavalta, sillä onko kakun aina oltava imelä?
VastaaPoistaeka kakku, mutta oppimaan päin...
VastaaPoista