lauantai 2. tammikuuta 2010

Kohti uutta ja uljasta auringonkiertämää

Niin sitä on taas sitten saateltu vanha vuosi kohti lupsakampia laulumaita ja vuosi 2010 on otettu vastaan lausumalla tonnikaupalla katteettomia lupauksia. Kuten vaaleanpunaisen sian tyyliin kuuluu, suoritetaan vanhan vuoden kuoppajaispeijaiset itseään huomattavasti paremmassa seurassa ja pitopöytä punasempana ko kommunistin vappumarssi-anorakki.

Illan sapuskaan kuului sortimenttia enemmän kuin Laihialaiseen ruokaympyrään puolessa vuodessa joten päätettiin jakaa syömingit kahteen osaan: Saunan jälkeen syötiin pääruoka ja vuoden nyrjähtäessä nautiskeltiin Flanaganin fonduepadan neitsytmatkasta juustoisissa unelmissa. Tämän jälkeen makusteltiin toki vielä jälkiruuan lumoissa.

Tämä järjestely toimikin vallan mainiosti ja illalliskarja saikin varoa pingottuneita paidannappeja kahteen otteeseen saman illan aikana. Kiksa ja Jarvee päättivät pilata vielä makuaistinsa ja todennäköisesti suvunjatkamiskykynsä maistelemalla alkon glögiä joka maistui lähinnä kolme kuukautta sudenvatsassa käyneeltä tinneriltä, mutta pojat on poikia ja pohjanpojat vielä pöhölömpiä...

Menu:
- Barbeque-maustettu porsaanfile
- Tuoreissa yrteissä ja chilissä marinoidut lampaanribsit
- Liian kauan kypsytetty kebabliha
- Lihapullat
- Paistetut kuhafileet
- Valkosipulietanat
- Yrttilantut
- Rouva Oikarin valmistamat herkulliset Spelt-punajuurisalaatti, punakaalisaalaatti ja marinoidut herkkusienet
- Makaroni-tonnikalasalaatti

- Kolmen juuston fondue
- Juustotarjotin
- Leipälajitelma
- Hedelmälajitelma

- Mango-päärynä-tuorejuusto kääretorttu
- Kaffit ja samppakaljat

Nautintojen täyteistä vuotta 2010 kaikille lukijoille toivottelee Vaaleanpunainen sika!

1 kommentti:

  1. Ompas siinä ollut taas pöperöä kerrakseen! Siellä on taas Muuramen paronilla napa kääntynyt ympäri moisen mässäilyn johdosta.

    VastaaPoista