perjantai 20. helmikuuta 2009

Tervetuloa ravintola-restaurang Vaaleanpunaiseen Sikaan

Jos olet löytänyt tiesi blogillemme, kuuluu makunystyräsi todennäköisesti maamme pieneen gastronomiseen eliittiin...Onnea siitä vain kovasti! Kolme Ähtäriläisperäistä sunnuntaikokkia ovat syntyperästään huolimatta koetellut hyvän maun rajoja jo vuosia ja loihtinut erilaisiin teemailtamiin toinen toistaan herkullisempia atrioita.
Innostusta haemme eri maiden köökeistä ja nakkikioskeista, Ryynäreistä, Suomalaisesta eräkokkauksesta ja ennenkaikkea Uuno Turhapuron kuvaamista herkkumuonista, joille ei löydy vertaista...



Julkaisemme täällä menuja ja kuvauksia ruuanlaittosessioistamme kuvien kera. Ruuanlaitossamme pääasia on maku, ei sapuskan ulkonäkö, väri, esillelaitto tai nimi. Tiedämme myös, että satobriäärimme sisältää raakasti rasvaa, kermaa, sokeria ja muita ihanuuksia, joiden kuuleminenkin saa kansanterveyslaitoksen hännystelijöille nousemaan näppylöitä ja syräntauteja. Mutta, mutta...Me teemme Hyvää Ruokaa...jos haluat lukea höyrytetystä porkkanasta kermankaltaisessa kasvisrasvalitkussa, lue sairaalan ruokalistaa...

2 kommenttia:

  1. ja muita ihanuuksia, joiden kuuleminenkinen

    Yks pieni painovirhe-paholainen...;=))

    Muuten sikasiistit sivut!

    VastaaPoista