Tämä hiilaripommi nyt ei paljon esittelyitä kaipaa. Ajatuksena oli korvata kaneli chilillä. Vakio
riisipuuro pohjautuu PUNASEEN maitoon, joka höystetään vanilijalla(tuoreella tietenkin). Kiisseliin muutama omppo, chili-palko, sokuria, ym.. pakkohan puuron päälle oli töpätä aavistus kaneliakin.
Sapatin ehtoollinen:
- vaniljainen riisipuuro
- chili-omenakiisseli
- 10 kpl ave mariaa(omantunnon tuskiin)
Lopputulos oli aikas hyvänoloinen. Suolaisen, vaniljaisen, makean ja poltteen sekasikiö. Toisin sanoen: makeaa ja kielen päälle hiipii salakavala pehmeähkö polte... Suositus lämpötilat: puuro jäähtyneenä, soppa lämpösen ja kuuman puolivälistä.
Kyllä hiilareistakin hyvää saa, mikäli tohtii tehdä...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti