keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Tervaksinen mallas-grilli-sisäpossu

Possun sisäpaistia sahasin pussiin marinaadit niskaan ja jääkaappiin yön yli.



  • possun sisäpaisti tervapastirooli-täysmallasolut-paistettusipuli-marinaadi
  • höysteenä paprikaa, kesäkurpitsaa, tomaatti-chili-pastaa

Possu grilliin loikoileman. Grillatessa töppäsin muutamaan pihviin Jack Daniels Steak House soosia. Tämän seurauksena huomasi vajauksen marinaadissa; nestemäinen savuaromi ois ollu kova juttu. Savuolut ois varmaan toiminut myös. Herkkuahan tämä näikin oli, huolimatta kaipauksesta savua kohtaan. Terva anto possulle mukavan sävytyksen... Pitää testata seuraavan kerran savuilla.

marinaadin laitoin pataan uuniin n. 423K ja pari tuntia. Suurustin hieman ja eikun pihvin viereen.

3 kommenttia:

  1. "uuniin n. 423K ja pari tuntia"
    Ja mitähän tarkottaa 423K...???? Ei oo uunissa niin paljon asteita... hih

    VastaaPoista
  2. ei paljon koulun penkillä istuttu... vai hä? fi.wikipedia.org/wiki/Kelvin

    ei jaksanu säätää asteen merkkiä. vähä kyllä nörttimeininkiä. mut,mut n00b!

    VastaaPoista
  3. Mikä koulu... kuka kelvin... täähän piti olla ruokasivut... hehheh...

    VastaaPoista