Makkaramestarien valikoimista arvovaltaisen raadin tiukan syynin alle joutuivat aurajuustofursti, porofursti sekä hirvimakkara. Makkarat loimotettiin kypsiksi Flanaganin hakatalojen Beverly Hillsin sviitin pallogrillissä. Lidl-Bratukat kokivat kiirastulensa puolestaan uunin lämmössä.
Kuten jo monta kertaa aiemmin olemme joutuneet toteamaan, kyllä se nälkä on paras mauste. Tämän vuoksi makkarat maistuivat messuilla tarjotuttujen coctailtikkujen nenässä vallan erinomaisen hyviltä, mutta karu totuus paljastui pötsi täynnä Flanin ruokapöydässä...
- Hirvimakkara
- Porofursti
- Aurajuustofursti
Tarjonnasta kertoo paljon se, että Lidlin bratukka kiri keulille, vaikka sitä ei edes arvosteltu...
Ilmajoen makkaramestareilla on erinomaista potentiaalia, esim. palvattu heppasen liha on uskomattoman hyvää ja maukasta, mutta makkarat kaipaavat hiukkasen tuotekehittelyä. Erityistä kiitosta ko. tuottaja saa erinomaisesta asiakaspalvelusta myyntipisteellä.
PS. Onnittelut Koskelan gastronautille joka onnistui polttamaan ja räjäyttämään keitetyt kananmunat pohjaan...
Juu, tattista vaan! Huomasin että näköjään täytyy varautua aina tupla määrällä ruoka-aineita jos jotain aikoo tehdä... JOS sattuu mennä pilalle;=) Mut noi munat jäi vahingossa tunniksi kiehumaan... ihan oikeesti:=)
VastaaPoistaMustat kananmunat ei selittelyjä kaipaa...:)
VastaaPoista