sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Irkkupataa


Voi kun on ihania hillosipuleita ja paljo.... Vois kyllä sanoo, että kyllä irlanninpoika ymmärtää padan päälle. punaviinietikka ja guinness maistuivat sulassa sovussa. Suosittelen varauksetta kaikille!

yks takaisku sattui, kun systerilä oli joku köykäsemmänmallinen savipata. sinne kun laitto naudat lepäämää, niin koko pata kyykkäs ja meni halki. Prismasta pro-mallinen pata ja pääsi jatkamaan. sitä sattuu, kun lähtee.. monta kertaa..

3 kommenttia:

  1. Niin paljon, kuin noista hillosipuleista onkin puhetta ollut, niin ei tää yks pöhölö osaa jättää niitä sitte pois, oisit heitelly niillä vaikka naapureita tai jotain! Muuten pata oli varmasti maukasta ja testataan tota jollain lailla modattuna versiona, kunhan nälkä pääsee yllättämään.

    VastaaPoista
  2. jotain potkua siihen vois kehitellä. paitsi, että selän takana huutelivat "ei saa laittaa paljoo mustaapippuria, ei saa laittaa paljoo mustaapippuria". sitten kun soppa oli valmista tuumasin, että pippuria ois saanu olla vähän enemmän. sanoivat, että "niin"... akat pitää vastaisuudessa ajaa keittiöstä kepillä hemmett.. pois.

    VastaaPoista
  3. Varmasti oli hyvvee. Testataan tuota sitte jossain vaiheessa oikeen porukalla.

    VastaaPoista