maanantai 9. maaliskuuta 2009
Muuramenpoijan sikapossua
Flanaganin valmistaman irkkupoijanpadan innoittamana päätin itsekin värkkäillä lihapataa päivän evääksi ja täytyy myöntää, että onnistui!
Puoltoistakiloinen porsaan ulkovilesti reilunkokoisiksi paloiksi ja pannulle ottamaan tervettä väriä. Mausteeksi laitoin tällä erää vain merisuolaa ja musta/rosepippuria. Pataan töpättiin lihat, pussillinen ruusukaalia, sipulia, valkosipulia, pari desiä kiehuvaa vettä, töpsäys soijaa ja potullinen oikeen herkullista ja tummaa "Roggen" ruisolutta, mitä löysin Cittarista. Mausteeksi pataan silppusin pari hyppysellistä tuoretta rosmariinia, Pyhän Olavin Linnanherran lihamaustetta (Äärimmäisen herkullinen sekoitus yrttejä!!) ja muutama mustapippuri. Pata uuniin ja pari tuntia about 180 asteessa. Siihen kylkeen keitin pottuja ja maa-artisokkia...Voi voi...liika hyvvee on!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
ai ai... sikamainen herkku!
VastaaPoistaVarmasti oli maukasta.
VastaaPoista